Yläbanneri logolla

Autamme sinua

Jos haluat päästä peliongelmasta eroon, sinulle mahdollisesti sopiva ratkaisu on Nimettömien Pelurien GA-tukiryhmä, jonka toiminta perustuu 12 askeleen ohjelmaan. Suomessa toimivien ryhmien yhteystiedot löytyvät Tukiryhmät-alasivulta.

Jos paikkakunnaltasi ei löydy sellaista, voit perustaa sen yhdessä toisen tai toisten peliongelmaisten kanssa.

Soita 040-810 9161 GA Tuki ry. (klo 16-20) tai lähetä sähkpostia yllapito@nimettomatpelurit.fi

Auttava puhelin

Auttava puhelin 040-810 9161 palvelee joka päivä klo 16.00 - 20.00

Puhelimeen ei valitettavasti välttämättä vastata GA:n auttava puhelin, mutta kerro että soitit GA:n auttavaan puhelimeen ja sinua autetaan.

Puhelimeen ei vastata 7.3-12.3.2018

Haluamme auttaa teitä

Teille/työntekijöillenne/potilaillenne/opiskelijoillenne/asiakkaillenne uhkapeliongelman/peliongelman tunnistamiseen ja hoitoonohjaukseen liittyvistä asioista. Maailmanlaajuinen GA (Gamblers Anonymous), suomessa Nimettömät Pelurit on vertaistukiryhmä, jossa on mahdollista toipua uhkapeliongelmasta. Ryhmä toimii itsenäisesti, mutta samalla ohjelmalla ja samoin periaattein kuin AA (Anonyymit Alkoholistit). Suomessa GA-ryhmiä toimii suurimmilla paikkakunnilla. Nettipokerin ja muiden rahapelien tarjonnan kasvun myötä myös pelaamiseen liittyvät haitat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Pelihimo ajaa usein taloudelliseen ahdinkoon, ongelmiin ihmissuhteissa ja perhe-elämässä, mielen sairastumiseen ja lopulta itsetuhoisuuteen. Avioerot, konkurssit, rikokset ja itsemurhat ovat yleisiä seurauksia vuosien uhkapelikierteestä. Kuitenkin hoitoonohjauksessa resurssit ovat usein riittämättömät eikä tietoa ja mahdollisuuksia ole tarpeeksi. Tulevaisuuden sosiaali- ja mielenterveystyöntekijät ovat valtavan haasteen edessä. Meillä on mahdollisuus tulla pitämään tiedotustilaisuus, jossa kertoisimme omista kokemuksistamme, sairaudestamme, toiminnastamme ja toipumisestamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kauttamme on mahdollista saada esitemateriaalia jaettavaksi. Toimimme vapaaehtoisesti, ilman korvausta, emmekä ole sidoksissa mihinkään hoitolaitokseen, aatteeseen, uskonnolliseen tai poliittiseen suuntaukseen tms. Ainoa tavoitteemme on pysyä itse pelaamatta ja viedä tietoa eteenpäin. Mikäli em. tiedotus on mahdollista, pyydämme ottamaan yhteyttä sopiaksemme ajasta ja paikasta.

Ystävällisin terveisin Nimettömät Pelurit/GA-ryhmät

sähköposti yllapito(at)nimettomatpelurit.fi